Banner2

Ordföranden har ordet

Christer Dahlin, ordförande Södertälje FKSödertälje Fotbollsklubb startade sin verksamhet 2012 efter en sammanslagning av fotbollsklubbarna Brunnsängs IK, FF Södertälje och Östertelge BoIS. 2013 anslöt sig Bethnahrin till SFK och 2014 även Syrianska BoIS. Tanken är att skapa en klubb som skall vara till för alla Södertäljes invånare. Södertälje FK bedriver fotbollsverksamhet för både tjejer och killar på barn-, ungdoms- och senior-nivå.

Vi har för avsikt att växa och hoppas att fler spelare och ledare vill bli en del av Södertälje FK:s fotbollsverksamhet. Att driva en liten förening idag är svårt. Genom att gå ihop och samarbeta får vi mer styrka och möjlighet att engagera flera individer inom södertäljefotbollen. Det skapar möjligheter för framtida utveckling av vår förening, vilket kommer att gynna våra medlemmar. Vårt långsiktiga mål är att vara Södertäljes främsta förening både ur sportsligt och socialt perspektiv.

christer signatur

Christer Dahlin